nickstar aer contitionat0766 726 725CONTACTTARIFESERVICIIMONTAJ
nickstar aer contitionat0766 726 725CONTACTTARIFESERVICIIMONTAJ

Dispunem de echipe de tehnicieni cu experienta in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov.

REVIZIE AER CONDITIONAT

Revizia aerului conditionat de la domiciliu in mod regulat, cel putin o data pe an, aduce numeroase beneficii. Iata sapte motive importante pentru care este util sa faci revizia aerului conditionat:

Eficienta energetica crescuta: O revizie anuala a aparatului de aer conditionat asigura ca acesta functioneaza la capacitatea maxima si eficienta. Verificarea si curatarea filtrelor, a condensatorului si a bobinei de evaporare ajuta la eliminarea oricaror blocaje si a acumularilor de praf sau murdarie, permitand aparatului de aer conditionat sa functioneze mai eficient si sa consume mai putina energie.

Prolongarea duratei de viata a aparatului de aer conditionat: O intretinere regulata previne acumularea de murdarie si coroziune, protejand componentele interne ale aparatului de aer conditionat. Curatarea si lubrifierea componentelor cheie si verificarea conexiunilor electrice asigura o functionare corespunzatoare si previne uzura prematura a aparatului de aer conditionat.

Calitatea aerului imbunatatita: Un aparat de aer conditionat necuratat si neintretinut poate deveni un loc de acumulare a prafului, bacteriilor, alergenilor si a altor particule in suspensie din aer. Revizia anuala a aparatului de aer conditionat include curatarea filtrelor si a altor componente, eliminand astfel aceste particule si imbunatatind calitatea aerului pe care il respiri in interior.

Reducerea riscului de defectiuni majore: Prin efectuarea reviziei anuale, se pot identifica si remedia in stadiu incipient orice probleme sau defectiuni minore ale aparatului de aer conditionat. Astfel, se previne aparitia unor defecte grave si costisitoare, care ar putea necesita reparatii complexe sau chiar inlocuirea intregului aparat de aer conditionat.

Economii financiare: Efectuarea reviziei anuale a aparatului de aer conditionat poate preveni problemele majore si costisitoare care ar necesita reparatii sau inlocuire. in plus, un aparat de aer conditionat bine intretinut si eficient energetic va consuma mai putina energie, ceea ce se traduce in facturi mai mici la electricitate.

Confort sporit: Un aparat de aer conditionat functional si curat poate oferi un confort optim in timpul verii. Revizia anuala asigura ca aparatul de aer conditionat raceste si distribuie aerul in mod corespunzator in incapere, eliminand variatiile de temperatura si mentinand un mediu confortabil si placut.

Siguranta sporita: Un aparat de aer conditionat bine intretinut si verificat reduce riscul de avarii sau probleme care ar putea pune in pericol siguranta locuintei tale. Verificarea conexiunilor electrice si a functionarii generale a aparatului de aer conditionat ajuta la prevenirea potentialelor probleme sau defecte care ar putea cauza scurtcircuite sau chiar incendii.

In concluzie, revizia anuala a aparatului de aer conditionat de la domiciliu aduce numeroase beneficii, inclusiv eficienta energetica crescuta, prelungirea duratei de viata a aparatului, imbunatatirea calitatii aerului, prevenirea defectiunilor majore, economii financiare, confort sporit si siguranta crescuta. Recomandam cu caldura efectuarea reviziei regulate pentru a beneficia de toate aceste avantaje.

TARIFE REVIZIE AER CONDITIONAT

Tariful pentru revizie aer conditionat pleaca de la 200 ron si include toate serviciile enumerate mai sus.

Suna la 0766 726 725 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
SERVICII AER CONDITIONAT
MONTAJ AER CONDITIONAT
REPARATII AER CONDITIONAT
REVIZIE AER CONDITIONAT
INCARCARE FREON AER CONDITIONAT
IGIENIZARE AER CONDITIONAT
DEMONTARE AER CONDITIONAT
Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookieuri
@2024 nickstar.ro