nickstar aer contitionat0766 726 725CONTACTTARIFESERVICIIMONTAJ
nickstar aer contitionat0766 726 725CONTACTTARIFESERVICIIMONTAJ

Dispunem de echipe de tehnicieni cu experienta in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov.

DEMONTARE APARAT AER CONDITIONAT

Serviciul de demontare aparat aer conditionat se face cu echipe specializate in maxim 24 de ore de la primirea cererii din partea dumneavoastra.

Demontarea este fara pierderi de freon. Agentul refrigerant se recupereaza in compresorul unitatii exterioare, la reinstalare va avea aceeasi cantitate de freon.

Etapele demontarii aparatului de aer conditionat sunt urmatoarele: pornire aparat pe modul "rece", recuperare freon, demontarea unitatii exterioare, demontarea unitatii interioare.

SERVICII INCLUSE

Pasul 1: Pornirea aparatului de aer conditionat pe modul "rece".

Pasul 2: Recuperarea freonului. In functiune, cu compresorul pornit, se desfac capacele robinetilor de la unitatea externa. Se inchide robinetul care corespunde tevii de diametru redus. Se asteapta 1 - 3 min. Dupa aspirarea freonului in compresor se va inchide si cel de-al doilea robinet. Se opreste din telecomanda si se scoate din priza. Se desfac tevile prinse prin holenderi - piulite de la unitatea exterioara, acoperindu-se capetele tevilor cu banda izolatoare. Se deconecteaza furtunul de drenaj - condens.

Pasul 3: Demontarea unitatii exterioare. Unitatea exterioara este prinsa de suporti - console cu patru suruburi. Dupa desfacerea lor, putem depozita in interior unitatea.

Pasul 4: Demontarea unitatii interioare. Degajam in jurul perforarii - siliconul, spuma sau surplusul de material atat la interior cat si la exterior. Desfacerea traseului, a tevilor se poate face cu unitatea trasa sau direct. Declipsarea unitatii sa poate face miscand stanga - dreapta usor sau cu orice obiect mic in forma de L.

TARIFE DEMONTARE AER CONDITIONAT

Tariful pentru demontare aparat aer conditionat pleaca de la 150 ron si include toate serviciile enumerate mai sus.

Suna la 0766 726 725 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
SERVICII AER CONDITIONAT
MONTAJ AER CONDITIONAT
REPARATII AER CONDITIONAT
REVIZIE AER CONDITIONAT
INCARCARE FREON AER CONDITIONAT
IGIENIZARE AER CONDITIONAT
DEMONTARE AER CONDITIONAT
Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookieuri
@2023 nickstar.ro