nickstar aer contitionat0766 726 725CONTACTTARIFESERVICIIMONTAJ
nickstar aer contitionat0766 726 725CONTACTTARIFESERVICIIMONTAJ

TERMENI SI CONDITII

Art. 1. Termeni generali:

Acest site apartine NICK STAR SERVICE SRL, cod fiscal 38361037.

Prin Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.nickstar.ro detaliate mai jos se stabilesc conditiile in care o persoana poate vizita, accesa si utiliza acest Site.

Accesarea prezentei pagini si continuarea vizualizarii Site-ului reprezinta acordul dvs de a respecta intrutotul clauzele detaliate in Termeni si Conditii, astfel stabilindu-se raporturi contractuale intre utilizator si NICK STAR SERVICE SRL in ceea ce priveste acest Site.

In cazul in care nu doriti ca prezentele Termeni si Conditii sa va fie aplicabile, va rugam sa parasiti acum Site-ul.

De asemenea, dorim sa va atentionam ca acest Site include sau va putea utiliza la un moment dat aplicatii apartinand tertilor, caz in care accesarea si utilizarea unei astfel de aplicatii este reglementata de termenii si conditiile tertului respectiv.

Art. 2. Protectia datelor personale si a vietii private

Prin accesarea Site-ului si/sau completarea formularelor de pe Site sau dezvaluirea datelor cu caracter personal prin orice alta metoda prevazuta pe Site, fiecare utilizator isi exprima acordul expres si neechivoc ca NICK STAR SERVICE SRL sa acceseze datele sale personale, precum si sa le stocheze si utilizeze.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, NICK STAR SERVICE SRL au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorul despre utilizator, un membru al familiei utilizatorului ori o alta persoana.

Conform dispozitiilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, NICK STAR SERVICE SRL au obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Conform Legii 667/2001, utilizatorii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii trebuie sa expedieze catre NICK STAR SERVICE SRL o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, utilizatorul are dreptul de a se adresa justitiei.

Art. 3 Proprietatea Site-ului

Site-ul in ansamblu, precum si toate elementele sale componente: grafica site, design, bannere, programe de calculator, toate materialele postate si/sau publicate de catre NICK STAR SERVICE SRL (cum ar fi cu titlu de exemplu: inregistrari audio, inregistrari audiovizuale, inregistrari vizuale, fotografii, elemente de grafica, articole, marci, denumiri, imagini) sunt protejate de legislatia proprietatii intelectuale (drepturi autor, respective drepturi de proprietate industriala) din Romania si din orice alt teritoriul al lumii, indiferent daca acest lucru este sau nu mentionat in mod expres.

Reproducerea, distributia si orice alt tip de utilizare neautorizata a Site-ului si/sau a elementelor sale componente sau a informatiei afisate pe Site este interzisa si se pedepseste conform legii civile, contraventionale si penale.

NICK STAR SERVICE SRL pot oricand schimba continutul Site-ului, structura, felul informatiilor furnizate, poate suspenda sau intrerupe furnizarea de informatii, poate suspenda sau intrerupe functionarea Site-ului, poate limita accesul la anumite informatii, poate limita accesul anumitor IP-uri, si/sau poate aduce orice alt fel de modificari Site-ului, fara a fi nevoie ca o notificare prealabila sa fie adresata utilizatorului si fara a fi nevoie de acordul utilizatorului.

Art. 4 Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a descarca si de a reproduce continutul de pe Site-ului, numai pentru uzul personal necomercial.

Preluarea de informatii de catre alte site-uri poate fi facuta, fara costuri, numai in limita a 500 de semne, dar fara a se depasi jumatate din continutul in cauza, cu obligatia utilizatorului de citare a sursei care va fi insotita de link catre Site.

Este interzis in mod expres utilizatorului sa:
Modifice materiale aflate pe Site,
Reproduca, multiplice, copieze, distribuie sau sa utilize in orice fel, in tot sau in parte, Site-ul, in orice scop comercial,
Inlature in orice fel mentiunile referitoare la drepturile de autor si proprietatea industriala,
Distribuie, transmita, afiseze, publice, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau servicii/produse obtinute de pe sau prin intermediul acestui Site,
Creeze o baza de date prin descarcarea si stocarea sistematica a materialelor de pe Site.

Art. 5 Limitare raspundere

NICK STAR SERVICE SRL nu raspunde pentru informatiile postate care nu sunt conforme cu realitate sau care au suferit modificari de la data postarii lor.

Informatiile sau materiale pe care Site-ul le promoveaza nu atrag raspunderea sub nici o forma a NICK STAR SERVICE SRL. Utilizatorii au posibilitatea si obligatia sa verifice si alte surse pentru a stabili exactitatea informatiilor.

Utilizatorii sunt de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze NICK STAR SERVICE SRL in judecata cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, pentru prejudicii suferite in vreun fel sau provocate direct de NICK STAR SERVICE SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor Termeni si Conditii.

Site-ul si bunurile, serviciile, aplicatiile tertilor, continutul tertilor si orice alt tip de informatie si continut postat pe Site sunt oferite utilizatorului "asa cum sunt, fara nici o obligatie de raspundere din partea NICK STAR SERVICE SRL.

NICK STAR SERVICE SRL nu raspunde pentru virusarea informatica a sistemului utilizatorului, pentru accesul neautorizat in propriul sistem sau in sistemul utilizatorului, pentru intreruperea conexiunii sau furnizatii serviciilor de Internet, pentru utilizarea materialelor afisate de utilizator de catre alte website-uri, inclusiv prin legaturi sau referinte.

Art. 6 Litigii

Eventualele litigii aparute intre NICK STAR SERVICE SRL si utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Bucuresti.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Legii 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2011 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor si a serviciilor pe piata.

NICK STAR SERVICE SRL

Suna la 0766 726 725 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
SERVICII AER CONDITIONAT
MONTAJ AER CONDITIONAT
REPARATII AER CONDITIONAT
REVIZIE AER CONDITIONAT
INCARCARE FREON AER CONDITIONAT
IGIENIZARE AER CONDITIONAT
DEMONTARE AER CONDITIONAT
Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookieuri
@2021 nickstar.ro